header-logo2.png Huurflits

Laatste overzicht huurwoningen in Nijmegen

14 Resultaten

 • Sorteer op

Appartement IJsvogelpassage in Nijmegen

Indeling appartement Entreehal, slaapkamer, toilet, berging met aansluitingen voor wasmachine en dro...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 95m2

Appartement Eerste Oude Heselaan in Nijmegen

Indeling: entree, trap naar 1e verdieping, gang, kleine woonkamer, luxe keuken voorzien van inbouwap...

 • Kamers: 4
 • Oppervlakte: 73m2

Kamer Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen

Perfect gelegen kamer op de eerste verdieping van een gezellig studentencomplex in Nijmegen Oost. Ge...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 24m2

Kamer Sint Stephanusstraat in Nijmegen

De kamer is gelegen op de 1e etage aan de achterzijde van het pand. Vanuit de kamer heb je toegang t...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 18m2

Appartement Berg en Dalseweg in Nijmegen

De moderne, open keuken is ideaal voor het bereiden van uw favoriete maaltijden terwijl u in de woon...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 42m2

Appartement Malvert in Nijmegen

Indeling Via een gemoderniseerde entree zijn de appartementen zowel per trap als per lift bereikbaar...

 • Kamers: 4
 • Oppervlakte: 94m2

Studio Berg en Dalseweg in Nijmegen

Welkom in uw nieuwe woning op Canisiushof, waar elk van de 120 unieke lofts een aparte woonervaring...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 42m2

Huis Weezenhof in Nijmegen

Indeling ; Hal, toilet, ruime woonkamer met toegang naar een besloten tuin, open keuken voorzien van...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 100m2

Kamer Vossendijk in Nijmegen

Alleen studenten -16 m2 -Kamer beschikt over een eigen douche en wastafel -Gedeelde keuken, toilette...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 16m2

Studio Pijnboomstraat in Nijmegen

De verhuurder zoekt een expat die de woning wil huren. Deze leuke recent compleet gerenoveerde stud...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 35m2

Huurwoningen Nijmegen

Je bent op zoek naar een huurwoning in Nijmegen. Misschien ben je net begonnen met zoeken of misschien heb je het al door: een leuke huurwoning bemachtigen is nog niet zo eenvoudig. Ze zijn natuurlijk wel te vinden op de woningplatforms, maar het is vervolgens echt moeilijk om ertussen te komen. Huurflits is er voor iedereen, onafhankelijk van het type huurwoning dat je zoekt. We focussen ons onder andere op huurwoningen in Nijmegen en je vindt ons aanbod op deze pagina.

Wat voor soort huurwoning zoek je? Naar wat voor soort huurwoning in Nijmegen ben jij op zoek?

• Ik wil een woning huren in Nijmegen Of je nu een grote of een kleine woning zoekt, een huis met tuin of juist iets midden in het centrum: Huurflits biedt het allemaal aan. Houd ons aanbod goed in de gaten, want het verandert vaak! Je maakt dus elke dag weer kans om jouw droomhuis in Nijmegen voorbij te zien komen op Huurflits.nl.

• Ik wil een appartement huren in Nijmegen Appartementen in Nijmegen te over op Huurflits.nl. Knusse 2 kamer appartementen, grote 3 kamer appartementen, appartementen met een heerlijk uitzicht: je komt het allemaal tegen op deze pagina.

• Ik wil een studio huren in Nijmegen Kies je voor klein en fijn en voor goedkoop wonen, maar wil je wel graag privacy? Kies dan voor een studio huren in Nijmegen: je woont op een kleine oppervlakte maar hebt wel je eigen badkamer en keuken. Op deze pagina vind je steeds weer nieuwe studio’s te huur in Nijmegen.

• Ik wil een kamer huren in Nijmegen Helemaal goedkoop huren in Nijmegen doe je door een kamer te huren. Dit is verreweg de meest gekozen woonvorm door studenten. Door enkel een eigen kamer te huren en de rest van de faciliteiten in huis te delen met medebewoners, woon je goedkoop en gezellig. Ook voor kamers te huur in Nijmegen kun je terecht bij Huurflits.

Huurflits als alternatief voor een sociale huurwoning in Nijmegen

Sta je ingeschreven voor een sociale huurwoning? Dan is het vaak wachten geblazen: je staat op de wachtlijst, maar bent zeker niet per direct aan de beurt. De gemiddelde wachttijd om een sociale huurwoning te bemachtigen is in ons land momenteel zo’n 9 jaar. Als je dan aan de beurt bent, is het afhankelijk van het aanbod of je snel een huurwoning kunt vinden. Ben je het wachten zat en zoek je een andere manier om goedkoop te kunnen huren, bijvoorbeeld in Nijmegen? Misschien is antikraak dan iets voor je. Een antikraak woning is een huurwoning waarin je tijdelijk mag wonen tegen een laag huurtarief. Je stelt van tevoren vast hoe lang je mag blijven wonen in de woning, dus je weet waar je aan toe bent. De huurprijs voor antikraak woningen ligt veel lager dan die van particuliere huurwoningen. Ook als je krap bij kas zit, is antikraak daarom een haalbaar alternatief voor sociale huur.

Waarom huurwoningen zoeken via Huurflits?

Minder concurrentie van andere woningzoekers Huurflits is (nog) niet zo bekend als bijvoorbeeld Funda. De concurrentie op grote, bekende woningplatforms is groot, waardoor je er vaak niet als eerste bij bent. Bij Huurflits heb je minder concurrentie van andere woningzoekers, want er zijn simpelweg minder concurrenten actief op Huurflits. We werken met een accountconstructie: je kunt alleen op je favoriete huurwoning in Nijmegen reageren als je een account hebt. Dat zorgt dat er maar een beperkt aantal mensen met je meedingt naar die leuke woning of mooie kamer in Nijmegen.

Dagelijks nieuwe huurwoningen

We plaatsen 6 dagen per week dagelijks nieuw aanbod op onze website. Als vandaag dus niet het perfecte appartement te huur staat op Huurflits, kan daar morgen of overmorgen zomaar verandering in komen. Houd dus dagelijks ons aanbod in de gaten. Nieuw aanbod plaatsen we steeds rond 12 uur ‘s middags.

Makkelijk bij te houden via Facebook

We hebben een speciale Facebookpagina voor alle steden waarin we huurwoningen aanbieden. Volg onze Facebookpagina met huurwoningen in Nijmegen en je bent steeds up-to-date.

Reageer vandaag nog op huurwoningen in Nijmegen!

Zie je een leuke huurwoning op deze pagina? Aarzel dan niet en maak een Premium account aan op Huurflits.nl. Alleen met een Premium account kun je namelijk reageren op woningen. Zie je vandaag niet de juiste woning, studio of kamer in Nijmegen te huur staan op deze pagina? Dan raden we je aan toch alvast een account aan te maken. Zo ben je er echt als eerste bij als je morgen of overmorgen je droomwoning tegenkomt.