header-logo2.png Huurflits

Laatste overzicht huurwoningen in Eindhoven

41 Resultaten

 • Sorteer op

Appartement Geldropseweg in Eindhoven

Ruime woonkamer v. v. een duurzame parketvloer met een eet- en zitkamer en met open keuken v. v. div...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 50m2

Appartement Rodenburgweg in Eindhoven

Leuk gestoffeerd 2-kamer appartement, op een gunstige locatie ten opzichte van het centrum en de div...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 27m2

Appartement Kruisstraat in Eindhoven

Indeling: Gemeenschappelijke entree met bellen tableau, intercom en brievenbussen. Binnenkomst in ce...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 40m2

Appartement Meergras in Eindhoven

In dit appartement op de tweede verdieping geniet je optimaal van de ruimte. Je hebt de beschikking...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 70m2

Appartement Meergras in Eindhoven

In dit appartement op de vierde verdieping geniet je optimaal van de ruimte. Je hebt de beschikking...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 73m2

Studio De Lampendriessen in Eindhoven

Zelfstandige studio. Deze studio heeft een eigen badkamer en keuken. Het complex biedt je ook gezam...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 20m2

Kamer Jacob Romanstraat in Eindhoven

Deze woning is recent compleet vernieuwd en gemoderniseerd. De woning is gelegen in de Eindhovense w...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 9m2

Appartement Pastoor Sickingstraat in Eindhoven

Op zoek naar een ruim en licht appartement in Eindhoven? Deze woning aan de Pastoor Sickingstraat bi...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 84m2

Appartement Tongelresestraat in Eindhoven

INDELING: Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, intercom en trapopgang naar de verdiepingen....

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 40m2

Studio Keizersgracht in Eindhoven

Indeling: Bij binnenkomst in het gebouw worden bewoners begroet door een gemeenschappelijke ingang...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 29m2

Huurwoningen Eindhoven

Jij zoekt een huurwoning in Eindhoven? Dan hebben wij goed nieuws: via Huurflits heb jij die woning, dat appartement, die studentenkamer of die studio in Eindhoven zo gevonden!

Wat voor soort huurwoning in Eindhoven zoek je? We hebben een uiteenlopend aanbod aan huurwoningen in Eindhoven. Naar wat voor soort woning ben jij op zoek in Eindhoven?

Appartement huren Eindhoven

Zoek je een appartement te huur in Eindhoven? Bekijk dan ons aanbod hierboven. We bieden appartementen te huur aan in verschillende wijken van Eindhoven en in verschillende prijscategorieën en grootten. Is een 2 kamer appartement perfect geschikt voor jou en je medebewoner of voor jou en je kat? Dan vind je regelmatig nieuw aanbod op Huurflits. Ook grotere appartementen, bijvoorbeeld 3 kamer appartementen, staan op Huurflits. Gebruik de filters bovenaan de pagina om snel het aanbod aan huurwoningen in Eindhoven te vinden dat bij jouw wensen past.

Huis huren Eindhoven

Wil je een complete woning huren in Eindhoven? Ook dan vind je huurwoningen in verschillende categorieën bij Huurflits, zowel in hartje centrum als in de buitenwijken waarvandaan je snel op bijvoorbeeld de A2 of de A50 zit.

Kamer huren Eindhoven

Wil je iets kleins maar fijns? Huur dan een kamer! Ook als je geen student meer bent maar houdt van een gezellige woonomgeving en een lage huurprijs, is een kamer huren in Eindhoven een goed idee. Juist als je een kamer zoekt, is het slim om (mede)studenten hiervan op de hoogte te stellen. Zij kunnen je dan een seintje geven als de kamer van hun huisgenoot, nicht of vriend vrijkomt. Voor een ruime keuze uit kamers in Eindhoven ga je naar Huurflits. Elke dag verversen wij het aanbod en je vindt bij ons altijd verschillende kamers in verschillende Eindhovense wijken.

Studio huren Eindhoven

Wil je wel het kleine en fijne van een kamer, maar wil je wel wat meer privacy in de vorm van een eigen badkamer en keuken? Huur dan een studio in Eindhoven! Je hebt dan een onafhankelijke woonruimte van 1 kamer. Dat betekent dat je je bed en je bank in dezelfde ruimte hebt staan en dat je leeft op een relatief klein oppervlak. Een studio huren is ideaal voor starters op de arbeidsmarkt of voor studenten die graag meer privacy willen dan in een studentenhuis.

De perfecte huurwoning in Eindhoven gevonden? Zo werkt Huurflits

Kijk eens rond tussen alle huurwoningen in Eindhoven die je vindt op deze pagina van Huurflits. Staat er niets voor je bij? Niet getreurd: elke dag vind je nieuw aanbod op onze website, dus als je vandaag niet het huurappartement of de kamer van je dromen vindt, kan dat morgen of overmorgen zomaar anders zijn. Stuit je op een huurwoning op Huurflits die weleens jouw volgende woning zou kunnen worden? Ga dan als volgt te werk:

1. Maak een Premium account aan op Huurflits. Om te kunnen reageren op jouw favoriete huurwoning in Eindhoven heb je een Premium account nodig. Je hebt al een account vanaf 15 euro.      2. Reageer op die woning waar jij jezelf wel ziet wonen. Om je kansen te spreiden, raden we je aan op zoveel mogelijk woningen te reageren. Dit maakt de kans groter dat je een woning bemachtigt.

Waarom (steeds weer) kijken op Huurflits?

• Dagelijks nieuw aanbod Elke dag weer plaatsen we nieuwe huizen, appartementen, studio’s en kamers op Huurflits.nl. Als je vandaag geen huurwoning in Eindhoven ziet die je aanspreekt, loont het zich dus om morgen en overmorgen nog eens terug te komen. Wil je steeds een seintje ontvangen op het moment dat er nieuw aanbod op Huurflits komt in Eindhoven? Volg dan de speciale pagina op Facebook waarop we alle nieuwe huurwoningen in Eindhoven direct delen: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Eindhoven-2266150710315175/.

• Wees er (echt!) als eerste bij Bij grote woningplatforms denk je soms dat je er als een van de eersten bij bent als je op een woning reageert, maar dan blijk je alwéér nummer 17 te zijn in de wachtrij... Huurflits geeft je wél de kans om een woning te bemachtigen, want lang niet iedereen kent Huurflits of heeft een account bij Huurflits. Het is slim om alvast een account aan te maken, zodat je direct op die perfecte huurwoning in Eindhoven kunt reageren als je die tegenkomt.

• We doen onze naam eer aan Huurflits, dat klinkt alsof het bij ons allemaal razendsnel gaat. En dat klopt ook! Het is geen uitzondering dat zoekers via Huurflits binnen een week een woning, appartement, studio of kamer vinden. Maak nu een Premium account aan op Huurflits.nl en jouw nieuwe start in Eindhoven kan er volgende week al een stuk concreter uitzien!

Goedkope huurwoningen Eindhoven: vind ze bij Huurflits!

Als je écht goedkope huurwoningen in Eindhoven zoekt, dan denkt Huurflits daarin graag met je mee. We hebben een aparte pagina met aanbod van antikraak woningen. Dit zijn woningen die tijdelijk verhuurd worden. Antikraak wonen is een slimme manier om goedkoop te wonen in een woonruimte die veel goedkoper is dan de gemiddelde reguliere huurwoning. Vind je het echt moeilijk om een huurwoning in Eindhoven te vinden waar je blij van wordt? Kijk dan eens bij onze huurwoningen in Nijmegen!