header-logo2.png Huurflits

Laatste overzicht huurwoningen in Arnhem

22 Resultaten

 • Sorteer op

Appartement Looierstraat in Arnhem

Indeling: De woonkamer is voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is en voorzien van ee...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 65m2

Appartement Kluizeweg in Arnhem

De woningen is bereikbaar met een lift en gelegen aan een galerij aan de noordzijde, waar de keuken...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 92m2

Appartement Spijkerstraat in Arnhem

Indeling; Gezamenlijke entree, trapopgang naar 3e etage. Het appartement heeft een zeer lichte woonk...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 35m2

Appartement Bergstraat in Arnhem

Indeling Entreehal, voorzien van separaat toilet en meterkast, slaapkamer met toegang naar de badkam...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 71m2

Kamer Driekoningenstraat in Arnhem

Mooie ruime kamer van 25 m2, gelegen in het souterrain achterzijde aan de Driekoningenstraat in het...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 25m2

Kamer Prins Hendrikstraat in Arnhem

Ruime kamer gelegen in een fraai herenhuis. De kamer heeft een hoog plafond en is voorzien van een v...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 20m2

Studio Singravenlaan in Arnhem

Indeling en kenmerken De studio is zeer geschikt voor (werkende) studenten. Deze studio is gelegen...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 23m2

Appartement Hertogstraat in Arnhem

Indeling: Entree met intercom, trappenhuis, toegangsdeur naar appartement, kamer-en-suite, woonkamer...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 70m2

Appartement Brouwerijweg in Arnhem

Indeling: 2e verdieping: Sfeervolle woonkamer met hoog plafond, keuken voorzien van diverse inbouwap...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 45m2

Kamer Johan de Wittlaan in Arnhem

Gelegen in de levendige wijk Het Broek, woon je hier met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbe...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 16m2

Huurwoningen arnhem

Huurwoningen in Arnhem: als jij er eentje zoekt, ben je niet de enige. Gelukkig is er Huurflits: we doen onze naam eer aan en hebben al voor veel zoekers gezorgd dat ze snel hun nieuwe appartement, studio of kamer vonden. Ook huurwoningen in Arnhem vind je bij Huurflits!

Verschillende huurwoningen Arnhem

Naar wat voor soort woning ben jij op zoek in Arnhem?

Appartement huren Arnhem

Bij Huurflits vind je volop appartementen in verschillende wijken van Arnhem. Of je nu je zinnen hebt gezet op het Spijkerkwartier of op Wellenstein of dat je graag direct aan de Rijn wilt wonen: houd het aanbod van Huurflits zeker in de gaten! Je vindt bij ons nieuwe appartementen en stijlvolle woningen in een van de vele oude panden die Arnhem rijk is. Ook de grootte varieert: een 2 kamer appartement of een 3 kamer appartement huur je allebei even gemakkelijk via Huurflits.

Huis huren Arnhem

Zie je jezelf aanstaand voorjaar wel zitten in de achtertuin van je nieuw gehuurde huis in Arnhem? Het zou zomaar kunnen dat je je droomhuis te huur vindt bij Huurflits. Ons aanbod aan huurwoningen is elke dag weer anders, dus houd onze website zeker in de gaten als je een huis wilt huren in Arnhem.

Studio huren Arnhem

De studio is een perfecte starterswoning: je hebt alles wat je nodig hebt op een beperkt aantal vierkante meters, waardoor de huurprijs voor een studio vaak positief afsteekt tegen de huurprijs van een appartement. Ook studio’s in Arnhem staan regelmatig te huur op Huurflits.

Kamer huren Arnhem

Ben je student of starter of houd je wel van gezelligheid in huis? Huur dan een kamer! Door een losse kamer te huren en de rest van het huis, zoals de keuken en badkamer, te delen met medebewoners, woon je gezellig én spaar je geld uit. Zoek je een kamer die te huur is in Arnhem, dan kun je ook Huurflits terecht. Regelmatig komt er vers aanbod op onze website, dus als je vandaag niet vindt wat je zoekt, kom dan zeker morgen, overmorgen of volgende week nog eens terug!

Waarom Huurflits?

1. Huurflits biedt je kansen Huurflits is hét alternatief voor grote woningzoeksites. Je kent vast de frustratie: je ziet een nieuwe huurwoning in Arnhem online komen, reageert direct en hoort dat je nummer 27 bent op de lijst van geïnteresseerden. En dat terwijl je dacht dat je er snel bij was! Zo gaat het nu elke keer: alle huurwoningen waar je op reageert, gaan aan je neus voorbij. Huurflits kent niet iedereen. En dat geeft jou een groot voordeel als je via Huurflits een huurwoning in Arnhem zoekt!

2. Je vindt dagelijks nieuw aanbod op Huurflits.nl Als je vandaag niet jouw perfecte appartement of studio in Arnhem hebt gevonden tussen ons aanbod, dan kan dan zomaar morgen anders zijn. We werken ons aanbod continu bij, dus houd Huurflits.nl zeker in de gaten en scoor binnenkort jouw droomwoning in Arnhem!

3. Goedkope huurwoningen in Arnhem gezocht? Wij verhuren ook antikraak! Ben je op zoek naar goedkoop aanbod van huurwoningen in Arnhem, dan zit je bij Huurflits zeker goed. Naast ons reguliere aanbod particuliere huur in Arnhem bieden wij op onze site ook antikraakwoningen aan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is antikraak wonen geheel legaal. Ook kun je niet zomaar uit je woning worden gezet: je tekent met de verhuurder een contract waarin de huurperiode wordt genoemd, dus je weet altijd waar je aan toe bent. En het grootste voordeel is natuurlijk de prijs: antikraak woningen zijn vaak spotgoedkoop in vergelijking met reguliere woningen die te huur staan.

Een huurwoning vinden in Arnhem: extra tip

Een woning vinden via een groot woningverhuurplatform is lastig doordat er vaak veel meer vraag is dan aanbod. Wat erg goed werkt als je op zoek bent naar een huurwoning in Arnhem of waar dan ook, is je sociale netwerk inzetten. Vertel je familie, vrienden, bekenden, klasgenoten, collega’s en teamgenoten dat je op zoek bent naar een woning. Het zal je vaak verbazen hoe je via via in contact komt met de verhuurder van een appartement, studio of kamer.

Huurflits als alternatief voor een sociale huurwoning in Arnhem

Een sociale huurwoning zoeken is in Arnhem even moeizaam als in veel andere steden in Nederland: de wachtlijsten zijn lang, dus het is wachten geblazen. Dat probleem heb je bij particuliere huur niet, maar die is dan vaak weer duurder. We doen er bij Huurflits alles aan om ons aanbod gevarieerd te houden. Dat betekent dat we er ook voor zorgen dat er goedkope huurwoningen in Arnhem op onze website staan. Ook als je een kleine beurs hebt, kun je daarom gerust het aanbod bij Huurflits in de gaten houden.